EKSKLUSIVT: Navy whistleblower ‘så bevis på aliens og UFOer på jorden’

Den 49 år gamle mannens oppsiktsvekkende avsløringer i et eksklusivt intervju med Express.co.uk omfatter også påstander andre varslere har blitt drept etter å ha prøvd å løfte lokket på utenomjordisk aktivitet.

Vi fant ham da han gjorde en tilnærming til myndighetenes UFO etterforskere om å ville bryte en 27 år taushet om det han så.

Mannen, som sier han var en tredje klasse smålig offiser på en US Naval telekommunikasjonssenter på 1980-tallet, før flere ledende stillinger i den amerikanske hæren og Navy Seals, hevder å ha verdifull ny kunnskap om den bisarre Rendlesham UK UFO masse observasjoner, i Suffolk i 1980.

Den gift mann, som nå bor i Ohio, sa han var basert på NAS Moffett Field, i California, og han var der fra februar 1986 til oktober 1989, samtidig arbeider med kontakter i Silicone Valley.

Han sa: «Jeg har aldri sett en UFO eller ET eller fremmed, men jeg har sett bokstavelig talt titalls tusen dokumenter som bekrefter at de er ekte og har besøkt jorden.»

Spurte om filene hadde tatt bilder av ekte fremmede håndverk og vesener, sa han: «Ja, absolutt.»

Veteranen sa han var nå i stand til å snakke fordi han konfidensialitetsavtale med amerikanske myndigheter utløp i 2014.

På spørsmål om hvorfor han ikke hadde fjernet noen av bildene eller andre bevis, sa han: «Legally, har du ikke rett til å gå av med gradert informasjon som er landssvik og forræderi er en forbrytelse..

«Jeg vil ikke ha noe annet enn mitt vitnesbyrd og dokumenter som godkjenner at jeg legitimt hadde de enkelte topphemmelige sikkerhetsklareringer.

«Men dette er en kaninhullet som går veldig dypt.

Mannen sier at han så tusenvis av klassifiserte dokumenter om aliens og UFOsGETTY
Mannen sier at han så tusenvis av klassifiserte dokumenter om aliens og UFOer
RELATERTE ARTIKLER
Vil NSA varsleren Snowden utgivelsen bevis av fremmede samvær …
Whistleblower i ferd med å «løfte lokket på 1000 UFO-filer ‘er …
«Jeg har ingen smoking gun bevis og ingen kopier av noe jeg har sett, men jobben min jobbet som US Navy radio mann i kommunikasjon og jobben hadde topphemmelig klarering til å håndtere slike ting.»

Den varsler, som har bedt om å være anonym, sa at hans første arbeider med UFOer kom fra en mer senior kollega.

Han beskrev en mann i 60-årene med høyere sikkerhetsklarering fortelle ham om den mystiske Rendlesham Forest saken.

Den Rendlesham legenden har blitt kalt Storbritannias Roswell den berømte «UFO crash» utenfor byen i New Mexico, USA, i juli 1947.

Den britiske fremmed sighting skjedde da tre amerikanske offiserer basert på RAF Bentwaters hevdet en «trekantet formet håndverket» landet i nabo skogen i de tidlige timer av 26 desember 1980.

Det har ført til flere rapporterte observasjoner på natten av publikum og flere bøker og konspirasjoner.

Vår kilde sier han overlegen: «Han var den som først fortalte meg om Rendlesham Forest.

«Han kom til vårt flystasjon i 1987.

«Han hadde vært på en kommunikasjonsstasjon nord for London i 11 år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *