Hvordan velge en seng i et soverom

I hver leilighet er det et sted hvor vi sover, enten det er seng eller sofa. Sofa er en god ting, sparer plass i mindre rom og kan bland godt inn i interiøret. Men nesten en tredjedel av livet som sover, har vi en god hvile og et must, og for en god søvn er det ingenting bedre enn sengen, så hvis du tror at plass, bør det om å kjøpe.
Hvordan velge en seng ramme.

Seng bestemmer holdbarheten. Rammeverket består av ryggstøtten, er det sidefeltet (tsargi skille mellom sideveggene og baksiden og ved toppen og foten), og den støtte som kan støtte tjene som ben eller bærekonstruksjon for de to bæreplater, eller fire, og så en kontakt med bakken rundt omkretsen.

http://www.matraci.happydreams-bg.com/A&G_56_%D0%A1%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8_55_cp

Hvis valget mellom de beskrevne rammekonstruksjoner, er det egentlig mer et spørsmål om smak her, selv om det er verdt å merke seg at brytes oftere på bena. I dette tilfelle er det nødvendig å se på produsenten, og materialet som den er laget.

De mest pålitelige materialer for rammen i tre og metall senger. Dessverre er de også den dyreste. Alternativene er allerede billigere MDF og hardboard. Som enhver rimelig materiale de har dårlig kvalitet og på grunn av dette endelig montere beslag hemningsløs, og sengen kan begynne å pipe. Dette gjelder spesielt for senger laget av sponplater.

For å sikre at alle arter har en rett til liv. Ved valg av virksomheten er stor, kan du spare litt, hvis vi gir den tilbake, i bena, ikke tar noen plate ved sengen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *