En flott måte å slå grønn kjole

Denne fargekombinasjonen ser frisk og avslappet. Her forskjellige nyanser av grønt, som igjen gir fashionistas muligheten til å vise fantasien når du tegner sett. For eksempel kan du dekorere et flytende chiffon kjole sennep grønne clutch, perler og RIM. Ikke mindre interessant å se og kjole, som bæres over en kjole grønn cardigan eller jakke.

Sennep og kaffe – en annen trendy kombinasjon. Cardigan eller Stjal skygge kaffe vil blåse kompetanse skjær nydelig kjole, gjøre bildet mer elegant og sjarmerende. kaffe sjokolade skygge kan erstattes, om ønskelig. Se forsamlinger av korte kjoler sennep, sjokolade tynne belter, vesker og sharfika slike farger.
http://merifashion.com/bg/product/108.html

For en passende kombinasjon av sennep drakter treff med rødt og burgunder. Sammenkoblede skjulte toner av sennep rød kjole bilde fylt med lyse farger og en fornem atmosfære. Ikke vær redd for å plukke opp klær i en rød design. Alle typer klær og en cape vil vise et godt samspill med kjolen farge.

Leopard print – et annet selskap farge, ideelt for sennep. Velg leopard, pannebånd skjerf, belter, sko og vesker med leopard aksenter. Fashionistas som ikke er redd for å trekke oppmerksomhet til klær, kan det være lurt å velge kjole av leopard trenchcoat eller en frakk. Men i dette tilfellet, ville kjolen selv bli kuttet kort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *