Hva er de grunnleggende reglene når du velger tilbehør?

1. Kjøp alltid tilbehør av beste kvalitet, unngå billige deler. Ikke bruk billig brosje med en luksuriøs kveldskjole.
http://fashioncolors.eu/dreha/aksesoari/дамски-часовник-нанси/

http://agvaldr.eu/2017/08/29/grunnleggende-regler-for-valg-av-mote-tilbehor/

2. Tilbehør må ikke forstyrre forholdet mellom figuren din. Hvis du er en petite kvinne, hold deg til en viss avstand med stort tilbehør. Hvis du er tvert imot, er du en fin kvinne, det valgte lille tilbehøret kan gjøre deg enda høyere.

3. Du må være veldig forsiktig når du plasserer tilbehør i nærheten av ansiktet ditt. De er for det meste smykker. Den generelle regelen for smykker som øredobber, halskjeder, halskjeder, brosjer og annet tilbehør i nærheten av ansiktet er regelen – ikke gjenta skjemaet i tilbehør med formen eller ansiktet som helhet. For øredobberets overkant er det bedre å velge en langstrakt form, lange halskjeder eller halskjeder med anheng. Det er bedre å dekorere en lang, elegant hals med runde perler under nakken, du kan ha mellomstore lengder etc.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *