Hvordan velger jeg en brudekjole for menn?

Spesialistene på menns klær salongen fortalte hvordan du velger den rette kostymen for brudgommen

Bryllupsdrakten skal være i harmoni med brudenes kjole, sett tonen for hele arrangementet. Fargeskalaen, tekstur av kjolen, frisyre – dette er hva du bør vurdere når du velger en brudekjole til en mann. Og selvfølgelig er det nødvendig å vurdere motetrender av 2017, fordi de ikke bare når du velger en kvinners antrekk, men også for menn – uten dem hvor som helst – bør vurderes.

Så, i 2017, utviklingen av farge: buret, kaffe farge, blå toner, etc. Et utmerket valg er spandex stoff gjennom som passer passer perfekt og gi den nødvendige bevegelsesfrihet. Silhuett av en dress: Smalere i form, bukser bør ikke være brede.
http://rossna.com/de/herren/herrenmode/sportkleidung/mens-sports-waistcoat-sku-1215-detail

Nå veldig populært tilbehør, som sommerfugler, nære bånd. De gir bildet noe krydret og understreker individualitet av brudgommen. Så, den perfekte brudekjole for menn har alle! Uventet er bare én ting som brudgommen har å skille seg ut fra mengden av kledd gjester, og tiltrekke seg oppmerksomheten til de beundrende blikk rundt seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *