Kvinner tilbehør: grunnlaget for hverdags- og kveldsbilder

Med hjelp av tilbehør kan du spille sett av favoritt klær hver dag på en ny måte. Det er viktig å huske de uuttalte reglene for deres valg. For det første, den eldre fashionistaen, den lakoniske og strengere tilbehørene skal se ut. For det andre, bruk ikke mange produkter i ett bilde. Endelig er det ikke tillatt å bruke klassiske ornamenter med sportswear.

Når du velger tilbehør, anbefales det å ta hensyn til slike ting i garderoben:

https://fashioncolors.bg/dreha/aksesoari/de-aksesoari/детска-шапка-макс-кафяво/
http://blogabigail.eu/herzlich-willkommen-im-online-katalog-der-mode-frauen-schuhe/

1. Belter. Et tynt svart belte er kombinert med kjoler, sarafaner og bukserør. Belt karamell skygge vil pryde jeans. Wicker modell passer for sommer shorts og bukser-chinos.
2. Cravats og skjerf. Elegante silkeaktige modeller kan knyttes rundt halsen, passere gjennom de slanke buksene, som et belte, vikle rundt hodet. For kalde dager bør du velge tette produkter i gull, blå, rød, turkis.
3. Vesker. Velge en modell, du må vurdere kroppen. Miniatyr kvinner av moten bør være oppmerksom på lakoniske clutcher og modeller over skulderen. Stilig skjønnhet kan se på et større og større tilbehør.
4. Bijouterie. Øredobber, armbånd, brosjer. Det er viktig å fokusere på en ting. For eksempel, med en decollete kjole å velge et pryd på halsen, og med en kjole med en erme i ¾ – det originale armbåndet.

Når du velger tilbehør, er det viktig å huske deres fargekompatibilitet med klær. Det er ikke nødvendig å blande kalde og varme farger, for å kombinere lyse kostyme smykker og klær. Hvis det ikke er tillit til valget, er det verdt å bruke tilbehør i klassisk skala.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *